Završnica sezone 2018./2019.

U nedjelju, 23.06. u Sportskoj dvorani održana je promocija Naše škole sporta i završnica sezone 2018./19.  Četvrtu godinu (4) zaredom okupili smo veliki broj djece, roditelja, prijatelja i nagradili najredovnije i najbolje pojedince kao i ekipe.

Djevojčice su manifestaciju otvorile prikazom motoričkih znanja i vještina u parovima. Svaki par je imao svoju loptu i prostor u dvorani.

Nakon prikaza motoričkih znanja i vještina na red su došle i nagrade za najredovnije članove, ali i zlatne medalje za pobjednike Interne lige.

Pobjednik Interne lige u grupi Zvjezdice je ekipa LAVICE,

Pobjednik Interne lige u grupi Pčelice je ekipa VICTORY,

Pobjednik Interne lige u konkurenciji Ružice je ekipa LIBERO.

Nakon grupnih nagrada, nagrađeni su i pojedinci za redovnost. Četrdeset (40) najredovnijih članova i dvadesetšest (26) bez propuštenog treninga odraz su odgovornosti i dobrog rada na treninzima.

Sezona 2018./19. bila je izuzetno uspješna za sve nas.

– Pionirke su osvojile 2. mjesto u Omladinskoj ligi.

– Naše djevojčice nastupale su i za Ženski obojkaški klub Kakanj kao pionirke i kadetkinje.

Kadetkinje su osvojile 3. mjesto u Federaciji.

Pionirke su osvojile 3. mjesto u Federaciji, a naša Ena proglašena je za najboljeg libera.

 

Na dan završnice spojili smo jednu veliku i humanu akciju. Naime, dvadesetjedna (21) naša članica donirala je svoju kosu za potrebe izrade perike za djecu oboljelu od raka. Zahvaljujemo se frizerskom salonu ”Mirela” na podršci u projektu.

 

Na kraju,  najveću zahvalu želimo uputiti roditeljima naše djece. Hvala Vam što ste nam ukazali povjerenje da radimo sa vašom djecom, da učestvujemo u njihovom odgoju.

Dragi roditelji, nadamo se da ćemo našu saradnju nastaviti i u narednim sezonama.

Hvala Vam!